DAVID FAURE - ADISPRAT


David Faure López és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l'especialitat de pintura. Va realitzar l'exposició individual Caminando al Museu del Prat l'any 2008.

Com a coordinador artístic del projecte "¡El pollo que montamos!", amb els participants del taller de art teràpia d'ADISPRAT (Asociación de Personas con Disminución del Prat), David Faure ha proposat diverses idees, algunas d'elles les han transformat i portat a terme d'altra forma i unes altres les han realitzat tal com estaven previstas. En aquest procés ha estat molt important la figura de Miriam Ballesi, coordinadora del taller.

El grup també ha aportat idees molt interessants i creatives. Una d'elles és com està pintada la base de l'escultura, amb les mans de tots els participants del projecte. Un projecte ple d'implicació i voluntat creativa.

¡El pollo que montamos!, és un projecte col·lectiu, una barreja de diferents formes de fer i de pensar. Un grup de catorze persones unides per a realitzar una intervenció artística, utilitzant el collage en una escultura en forma de gall.

- El taller de art teràpia de Adisprat desenvolupa un treball continuat des de fa tres anys. A partir d'elements plàstics i tècniques adequades, la teràpia i l'obra es desenvolupen, tenint en compte les particularitats i necessitats dels integrants. El grup està format per persones amb diversitat funcional física i intel·lectual. Els recursos i eines de cada participant varien segons el cas particular, pel que els materials i tècniques a utilitzar s'adapten permanentment a les capacitats de cadascú. L'important es el procès, no el resultat, si bé la bellesa i l'estètica són apreciats i tinguts en compte.


¡El pollo que montamos!

Coordinació artística: David Faure
Coor
dinació del taller:Miriam Ballesi
Participants del taller
: Magda Torrecillas
, María José Fonet Bravo, Aitziber Sarabia, Teresa Primo, Inés Casas Pose, Encarna Rebull, Paqui Oliva, Tito Santos, Dolo Moreno, Elena Meroño, Conchi Cuquejo, Sacri Pintado.David Faure - Obres


Senderos
Caminando
II
ResquicioPunto de partida
Agua

TiempoTaller de art teràpia AdispratCreacions de:
Magda Torrecillas

Teresa Primo

Tito Santos
Creacions de:
Sacri Pintado

Paqui Oliva

María José Fonet Bravo
Creacions de:
Inés Casas Pose

Aitziber Saravia

Elena Meroño
Creacions de:
Conchi Cuquejo

Encarna RebullFotografies:
Quinto (perfil)
David Faure
(obres)Torna a Creadors Gallum Gallum


Torna a l'inici 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.